Wat anderen zeggen...

Ik zat na te denken over een carrièreswitch en vroeg mij af hoe ik me het beste kon voorbereiden op een sollicitatie voor een functie waar ik geen passende opleiding voor heb. Ik ben in contact gekomen met Amy en heb een gesprek gehad om mijn persoonlijke drijfveren helder te krijgen. Amy stelde goede vragen, waardoor ik mijn drijfveren op papier heb gekregen. Dit kwam in het sollicitatiegesprek goed van pas, want ik ben aangenomen! Ik zou een Drijfveergesprek aanraden wanneer je opzoek bent naar wat je echt wilt. Twijfel je of je op het goede pad zit? Ga dan zeker een gesprek aan met Amy!
Max (25)
Op werk stond ik al een tijdje stil op mijn positie. Ik wilde graag een gesprek met mijn leidinggevende aangaan over mijn doorgroeimogelijkheden, maar ik had niet het zelfvertrouwen om dit te doen. Dankzij de fijne coachgesprekken met Amy is mij dit uiteindelijk gelukt! De manier waarop ze je zelfvertrouwen geeft, tips geeft over hoe je het gesprek moet aangaan en een duidelijk stappenplan biedt, waren erg behulpzaam om eindelijk die drempel over te gaan. Ook is Amy een goed luisterend oor en geeft ze je echt het gevoel dat ze haar best voor je doet.
Aynsley (28)
Amy is erg empathisch en enthousiast en zorgt voor een prettig gesprek. Ze stelt de juiste vragen om je over jezelf te laten nadenken en om samen tot je kern te komen. Voor mij een erg positieve ervaring en ik kijk met een fijn gevoel terug op ons gesprek!
Eline (27)
Amy is een prettige gesprekspartner, luistert goed en laat de ander z'n verhaal doen. Het heeft mij geholpen om mijn eigen drijfveren nog beter te verkennen en te onderzoeken. En dat is heel waardevol.
De drijfveersessie met Amy was erg inspirerend. Amy zoomt tijdens het gesprek in op verschillende fasen in je leven, om zo tot jouw persoonlijke drijfveren te komen. Buiten dat ze de juiste vragen stelt, weet ze ook de antwoorden op de juiste manier te formuleren zodat je ze kan gebruiken tijdens het solliciteren. De drijfveersessie heeft een mooie bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ik zou het dan ook iedereen aanraden!
Kim (27)
Scroll naar top
×