Hi, ik ben Amy Helsloot

Als drijfveer coach is het mijn missie om jou te helpen ontdekken wat jou in de kern drijft en waarom, zodat je keuzes kan maken die écht bij je passen. 

Het is mijn grootste drijfveer om een leven te leiden, waarin ik dichtbij mezelf blijf en bewust in mijn eigen kracht ga staan. 

Ik heb ontdekt dat ik dit doe door andere mensen bewust te maken van hun kernkwaliteiten, intrinsieke drijfveren én belemmerende overtuigingen. Het drijft mij enorm om andere mensen te helpen bij het laten inzien wie zij écht zijn. 

Tijdens mijn masterstudie voelde ik een constante druk om goed te presteren en de juiste carrièrekeuze te maken. Daarnaast leefde ik een actief studentenleven, waarin ik het gevoel had dat ik overal aanwezig moest zijn. 

Doordat ik een veeleisende levensstijl nastreefde kreeg ik last van angst, piekergedachten en somberheidsklachten. Ik ging op zelfonderzoek en realiseerde me dat ik zó graag wilde voldoen aan de verwachtingen (die ik dacht) dat anderen van mij hadden, dat ik steeds verder van mezelf verwijderd was geraakt.

Dat realisatiemoment is voor mij het begin geweest van een ontdekkingstocht naar mezelf en wat ik diep van binnen wilde. Onderdeel hiervan was dat ik belemmerende overtuigingen en negatieve gedachten over mezelf onder ogen moest komen.

Het gevoel van ongemak tijdens deze ontdekkingstocht zorgde ervoor dat ik enorm gedreven was om mijn eigen drijfveer te vinden en een leven te creëren dat past bij wie ik ben. Hierdoor heb ik binnen mijn werk en persoonlijke leven keuzes durven maken die ervoor zorgen dat ik me energiek, gemotiveerd en zelfverzekerd voel in de dingen die ik doe.

Dat gevoel gun ik anderen ook. Het drijft me om deze reden enorm om andere mensen te helpen bij het laten inzien wie zij écht zijn, zodat zij een leven kunnen kiezen dat past bij hun intrinsieke drijfveren.

Dichtbij jezelf blijven is je aller grootste kracht. Ik vertrouw op jouw drijfveren!

Liefs, Amy

Scroll naar top
×